De Beste Nieuwe Hotels

Travel + Leisure is weer druk bezig geweest met het samenstellen van top hotels in de wereld. Dit maal betreft het de beste nieuwe hotels. Genieten in pure luxe is vanaf nu dus ook modern! Neem deze toplijst door en beslis waar jij je komende vakantie zult verblijven. Succes!

Top 5 Beste Nieuwe Hotels

De scherpste lastminute aanbiedingen. Klik hier!

Peninsula Shanghai

De Bund, huis voor de meeste hotels van Azië , heeft een nieuw symbool van de rijkdom van Art deco. De architect David Beer en de binnenlandse ontwerper Pierre-Yves Rochon leverden glimmende messing-en-mahonieliften en 235 kamers die in reliëf gemaakte glaslampen en de zwart-lakschermen met eenentwintigste-eeuwbelevingswaarde combineren. Allen hebben VoIP telefoons, draagbare hoofdcontroleborden, en kuuroordtonnen met muziek en lichte montages. Maar uw waardevolste activa hier kan wel eens portier Simon Huang zijn, die wel eens de beste in de stad kan zijn. Tweepersoonskamer vanaf $294.

Palazzina Grassi

Land: Italie
Plaats: Venetie

In een stad die voor zijn rijke erfenis (en traditionele hotels) wordt gekend, heeft Philippe Starck schitterende, romantische donker interieuren in het vertrouwde Palazzina Grassi, enkele stappen vanaf Campo Santo Stefano gecreëerd. Het met mahonie-panelen beklede restaurant, waar een verzameling van zeldzaam murano-Glas objets - de D ' kunst wordt subtiel aangestoken door de kroonluchters van de handblownlijst, dient rijke pijlinktvis-inkt een risotto geschikt voor een koopvaardijprins. Zesentwintig weerspiegelde kamers hebben luxe linnen dekbedden en sommigen overzien het Grote Kanaal. Mis geen reis in de uitstekende watertaxi van het hotel. Tweepersoonskamer vanaf $563.

Lime Wood

Land: Engeland
Plaats: Hampshire

Een weekend doorbrengen in wellies zal nooit modieuzer voelen dan bij Hampshire's mooie en nieuwe "lime wood". Hoewel het niet het eerste pand is dat het Engelse buitenhuis opnieuw uit heeft gevonden, bevat het rood-gesteende gebouw een bewonderenswaardig evenwicht tussen erfenis en ontwerp: Robin Hutson werkte met David Collins van de "Blue Bar" in Londen samen, die 29 kamers creeërde, die met grote marmeren-en-nikkel badkamers met uitzich over perfecte gazons. Tweepersoonskamer vanaf $300.

Argos

Land: Turkije
Plaats: Uchisar (cappadocie)

Tijdens het afgelopen jaar zagen wij de komst van een onwaarschijnlijke tendens: het hotel van het cave hotel. In het hellingsdorp van Uchisar, een gebied dat plaats biedt aan een duizend-jaar-oud vroeger klooster dat uit het zachte vulkanische is gehakt, biedt het hotel 33 logeerkamers met ronde plafonds en hand-gesneden muur nissen. In de kamers vindt u uw prive binnenzwembad. In de avonden worden, klassiek, jazz, en Sufi muziek uitgevoerd in de Bizanteinse concertzaal. Tweepersoonskamer vanaf $173

Post een bericht

Laat hier uw bericht achter of trackback van je eigen site. Je kunt je ook inschrijven om deze berichten te ontvangen via RSS.

Uw email wordt nooit gedeeld.